+40 730 330 497 traduceri@consultia.ro Iuliu Maniu nr.68, bl.2, sc.A, ap.1 (langa Tribunal)

Tarife Urgente

Pentru lucrarile urgente la care traducatorii sunt nevoiti sa faca un efort suplimentar se percepe, cu acordul clientului, o taxa suplimentara. In mod normal termenul de executie al unei traduceri din grupa limbilor de circulatie internationala si cu un grad mediu de dificultate este de aproximativ 10 pag/zi /traducator.

De cele mai multe ori clientii au nevoie de traduceri cu un grad mare de dificultate in regim de urgenta pentru care se pot realiza in medie 5-6 pagini /zi /traducator. In aceste situatii apelam la mai multi traducatori,verificam documentul si-l asamblam ulterior in formatul dorit de client.

Taxa de urgenta se aplica astfel:

  • pt. traduceri cu termen limita foarte scurt (1-3 ore sau pentru aceeasi zi) se aplica o taxa de urgenta între: 50% si 100%, în functie de dificultate.
  • pt. un numar mare de pagini (peste 10) solicitat pentru a doua zi la prima ora se aplica taxa de urgenta intre 20% si 50% din valoarea totala a lucrarii, in functie de efortul depus.

Echipa Traduceri Brasov realizeaza traduceri in regim de urgenta, in orice localitate din Romania. Un simplu e-mail sau telefon este suficient pentru ca un reprezentant al Traduceri Brasov sa intre in legatura cu dvs. Ne puteti trimite documentele prin email, fax sau curier.

Va asteptam !

Contactati-ne