+40 730 330 497 traduceri@consultia.ro Iuliu Maniu nr.68, bl.2, sc.A, ap.1 (langa Tribunal)

Traduceri acte auto Brasov

Traduceri acte auto Brasov

Traduceri acte inmatriculare auto Brasov  ::

 
Pentru prima inmatriculare a unui automobil in Brasov, conform noilor proceduri stabilite pentru taxa de poluare auto (vechea taxa de prima inmatriculare) este necesar sa traduceti urmatoarele acte auto:

  • factura automobilului
  • contractul de vanzare cumparare
  • brieful (certificat inmatriculare partea I)

Daca doriti sa inmatriculati un automobil second hand, achizitionat dintr-o tara membra UE, aveti nevoie de traducerea unuia sau mai multe documente din care sa reiasa:

  • faptul ca dumneavoastra sunteti noul proprietar al automobilului
  • data radierii din tara din care a fost adus autovehiculul.
  • data la care a fost imnatriculat prima data automobilul in tara de origine (pentru calcularea taxei de poluare auto este mai putin important anul fabricatiei. Importanta este data la care automobilul a fost inmatriculat pentru rima oara)
  • un act din care sa reiasa nivelul emisiilor de carbon specific automobilului pe care doriti sa-l inmatriculati (nu toate automobilele second hand cumparate din UE sunt insotite de un astfel de document. Daca aveti un astfel din care sa reiasa nivelul emisiilor de carbon, este bine sa-l folositi – pentru ca scapati de niste taxe maricele, percepute de RAR pentru masurarea acestor emisii).

Majoritatea institutiilor care solicita aceste documente cer ca ele sa fie insotite de legalizare. Asta inseamna ca aveti nevoie legalizare pentru traduceri acte auto. Traducerile la acte auto nu trebuie legalizate decat in cazul in care clientii dau finantele in judecata pentru recuperarea taxei auto.

Actul tradus trebuie sa includa si o stampila si data la care vehiculul a fost radiat in tara de origine.

Biroul nostru va ofera traduceri ale actelor auto in Brasov in urmatoarele limbi: germana, franceza, engleza, italiana, franceza, bulgara, olandeza, spaniola, rusa, maghiara, ebraica, portugheza, croata, greaca, japoneza, araba, polona, turca, suedeza, ucraineana si finlandeza.

Contactati-ne