+40 730 330 497 traduceri@consultia.ro Iuliu Maniu nr.68, bl.2, sc.A, ap.1 (langa Tribunal)

Confidentialitate

Confidentialitatea materialelor traduse constituie in mod cert, una din preocuparile noastre majore. Multe din materialele pe care le primim pentru traducere contin informatii foarte importante pentru clientii nostri (informatii referitoare la afaceri, tranzactii, licitatii, date bancare, date personale).
Pentru lucrarile care necesita un grad mare de confidentialite, se poate incheia separat cate un contract de confidentialitate atat cu clientul, cat si cu traducatorul sau traducatorii care se vor ocupa in mod direct de traducerea respectiva.

Traduceri Brasov protejeaza cu cea mai mare grija confidentialitatea tuturor inscrisurilor si informatiilor verbale transmise de catre client. Informatiile nu vor fi facute publice, nu vor fi comunicate nici unei terte parti, societate comerciala, persoana fizica, alte persoane juridice, institutii de stat, private sau de alta natura. Informatiile nu vor fi divulgate decit cu acordul expres al clientului.

Nu va fi permis accesul nici unei persoane la informatii. Nu se vor pastra copii dupa documente sau fisiere confidenţiale dupa terminarea serviciului prestat. Consultantul va colabora cu organele de politie, eliberind orice fel de informatie necesara investigatiilor NUMAI dupa ce organul de ancheta prezinta un ordin judecatoresc.

Contactati-ne