+40 730 330 497 traduceri@consultia.ro Iuliu Maniu nr.68, bl.2, sc.A, ap.1 (langa Tribunal)

Servicii profesioniste Desktop Publishing Brasov

Servicii profesioniste Desktop Publishing Brasov

Servicii DTP Brasov ::

 
Consultia Traduceri Brasov va ofera servicii complete de traduceri legalizate, interpretariat si apostile. In plus fata de serviciile oferite in aceste domenii de expertiza, punem la dispozitia clientilor nostri servicii profesioniste de DTP (Desktop Publishing) intr-o varietate de formate. Documentele Pot fi procesate de catre echipa noastra in diverse formate, la cererea dumneavoastra.

Serviciul DTP se refera la realizarea traducerii in formatul documentului original. De obicei traducerile care au nevoie de DTP sunt cele ale manualelor de instructiuni, scheme tehnice, grafice, etc. Specialistii nostri DTP vor prelucra traducerile efectuate de biroul nostru de traduceri pentru a va oferi un document final pe care il puteti folosi direct in activitatile dumneavoastra sau ale companiei dumneavoastra.

La alte tipuri de documente, traducatorii nostri vor incerca sa efectueze traducerea intr-un format cat mai apropiat de cel al documentului original. Acesta este un serviciu separat de serviciile de traduceri iar formatarea suplimentara a traducerilor nu este inclusa in pretul traducerii.

Contactati-ne