+40 730 330 497 traduceri@consultia.ro Iuliu Maniu nr.68, bl.2, sc.A, ap.1 (langa Tribunal)

Servicii de Traduceri

Traduceri Brasov va ofera servicii profesionale de traduceri in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala.

Consultia ofera traduceri calitative realizate de traducatori autorizati cu vasta experienta in domenii diverse de activitate. Traducerile pot fi legalizate la cerere la un notar public.

Pentru a raspunde nevoilor specifice clientilor nostri, ne-am specializat in diverse domenii:

  • traduceri economice
  • traduceri financiar bancare
  • traduceri IT&C
  • traduceri juridice
  • traduceri literare
  • traduceri medicale/farmaceutice
  • traduceri tehnice
  • traduceri de documente si acte oficiale
  • traduceri autorizate si legalizate

Dispunem de o baza reala de colaboratori ce va pot sta la dispozitie la orice ora din zi, astfel incat timpul dumneavoastra sa fie economisit.

Toate serviciile de traducere sunt efectuate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie si putem oferi la cerere legalizarea notariala a traducerilor, precum si supralegalizarea cu Apostila Conventiei de la Haga pentru documentele care urmeaza a fi folosite in strainatate.

Realizam traduceri in/din urmatoarele limbi:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Portugheza, Maghiara, Rusa, Greaca, Japoneza, Croata, Araba, Turca, Poloneza, Suedeza, Ucraineana, Bulgara, Olandeza, Ebraica, Finalndeza, Norvegiana, Albaneza, Sarba, Slovaca, Ceha si Chineza.

Daca doriti sa calculati pretul traducerilor dumneavoastra va rugam, sa vizitati pagina Oferta Pret.

Traduceri Brasov se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, garantand calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

Luam in serios fiecare contract, de aceea Echipa Traduceri Brasov analizeaza intotdeauna materialului de tradus atat din punct de vedere al termenului de executie cat si al costului pentru a va furniza aceste informatii. Apoi traducerea este realizata de catre un traducator specializat (autorizat de Ministerul Justitiei). Inainte de livrare pentru a atinge un nivel ridicat de calitate si acuratete verificam atent lucrarea. Documentele sunt trimise in formatul si prin modalitatea solicitata de dumneavoastra.

Va asteptam !

Contactati-ne